Vyhledávání:
Rekonstrukce objektu Václavská 6/D2 - RESTAURACE

Název projektu
Rekonstrukce objektu Václavská 6/D2

Popis
Předmětem projektu je rekonstrukce stávajícího administrativního objektu D2 na ulici Václavská 6 v Brně. Objekt se nachází uvnitř areálu s převážně kancelářským provozem. Areál neslouží pro bydlení. Stávající budova je přízemní, částečně podsklepená, se sedlovou střechou.
Stávající objekt bude upraven tak, aby vyhovoval provozu jídelny s kuchyní, včetně potřebného zázemí. V areálu není žádná možnost stravování pracovníků kanceláří, proto bude přes den sloužit jídelna pro zaměstnance, večer pak bude otevřena jako restaurace pro veřejnost. Přilehlá volná plocha je opatřena štěrkopískovým vyrovnávacím násypem. Tato plocha bude v letních měsících využita jako venkovní zahrádka. Pro přímý prodej nápojů a cukrovinek na zahrádce budou sloužit zahradní bary.  Kolem zahradní restaurace bude vytvořeno jednoduché dřevěné oplocení.
Počet míst v restauraci včetně letní zahrádky a salonků je 167.

Na straně zahrádky bude vytvořen nový vstup na stávající hlavní schodiště. Toto bude vstup pro hosty restaurace. Vstup pro personál bude stávajícím zadním vstupem. V 1.PP bude jeden salonek a sociální zázemí pro hosty, zbylá část podzemního podlaží bude využita jako zázemí kuchyně. Pro oddělený přístup ze suterénu do kuchyně bude vybudováno nové schodiště přístupné pouze pro personál. Cca 2/3 1.NP budou využity jako prostory restaurace s barem, zbylá část bude vybavena pro přípravu jídel a sociální zázemí zaměstnanců.

Pro zajištění vnitřních prostor objektu proti nedovolenému vniknutí osob bude objekt vybaven systémem „Elektronické zabezpečovací signalizace“.

Dopravní připojení budoucí restaurace je zabezpečeno pomocí stávající areálové komunikace a sjezdu na ulici Václavskou. V areálu se nachází celkem 120 parkovacích stání.

6408-01[1]_M_120.jpg

6408-04[1]_M_120.jpg

6408-05[1]_M_120.jpg